Globalna IT i marketing konsultantska kompanija

What wedo?

Z Omni Serve marketing uz pomoć jedinstvenih digitalnih rešenjačini vaše poslovanje lakšim. Naš Back- office support usavršen je da vam omogući kvalitetno poslovanje na najefikasniji način, brzo I bez rizika. Z Omni Serve je rezultat našeg dugogodišnjeg iskustva u stvaranju prilagođenih jedinstvenih rešenja poslovanja za različite industrije kao što su igrice, iGaming, blockchain I e-poslovanje.

Naša jedinstvena pravila I inteligentni procesi povećavaju stopu tačnosti informacija I otkrivaju prevare, omogućavajući vam da se fokusirate na rast poslovanja. Mi možemo da se pobrinemo oko sekundarnih ali bitnih back- office potreba u vašem poslovanju, dok vam štedimo novac I resurse. B2B veze su mnogo kompleksnije I specifičnije od veza koje se kreiraju sa korisnicima, znamo kako da profesionalno pokrijemo vaše potrebe.

Back-office podrška

Pobrinućemo se za tačnost, saglasnost I sve kompleksnosti koje opisuju procesuiranje depozita vaših korisnika.

Zadovoljstvo korisnika je najbitniji cilj koji svako poslovanje treba da prati danas, u rukama naših specijalista, korisnici će vam se uvek vraćati.

Pozicionirajte se na tržištu na način koji zaslužujete. Mi smo ovde da pratimo trendove za vas.

Slide 4

In the intricate tapestry of Z Omni Serve Marketing's success, Milos emerges as a thread of unwavering dedication and operational excellence. As a back-office agent, he is critical to ensuring the smooth...

Milos
Slide 4

October 2023 Digital Marketing News & Update

As digital marketing continues to evolve, October 2023 brought forth a multitude of key happenings and innovations worthy of attention. From new features on social media platforms to experiments with artificial intelligence and various enhancements in user experience, this month has been rich in ...

consulting meeting
Slide 4

Meet Adela, the HR Manager of Z Omni Serve Marketing

Adela is the HR Manager at Z Omni Serve Marketing. She is responsible for managing all aspects of human resources, including recruitment, onboarding, training, performance management, and employee relations.Adela is also responsible for developing and implementing HR strategies that align with the company's overall business goals...

consulting meeting
Slide 4

Risk and fraud pose substantial issues for enterprises across industries in today's evolving business market These threats can lead to significant financial losses, reputational damage, and operational disruptions, hindering business growth and sustainability. Organizations must...

Risk and Fraud
Slide 4

Upoznajte Igora: Stručnjaka za grafički dizajn u Z Omni Serve Marketing

Igor je visoko vešt i iskusan grafički dizajner. Ima duboko razumevanje najnovijih trendova u dizajnu i može da stvori vizualno privlačan i angažujući sadržaj koji pomaže našim klijentima da se istaknu u konkurenciji.

consulting meeting
previous arrow
next arrow
Naše Usluge

Dovedite Svoj Biznis na sledeći nivo

Digitalno reklamiranje

Kroz online kanale komunikacije, mi smo tu da vam pomognemo da generišete potencijalne korisnike/klijente, povećate svest o svom brendu, dobijete više korisnika, poboljšate prodaju, navedete korisnika da više uloži.


Social Media

Mi upravljamo kreacijama, publikacijama I promocijama objava na vašim društvenim mrežama. Izgradite lojalnost kod kupaca, povećajte tržišno učešće, razvijte svoj brend, zaposlite obučeni kadar, povećajte saobraćaj ka vebsajtu ili držite oko na vašim konkurentima.

Operacije

Tim zadužen za operacije meri, ocenjuje, održava I unapređuje interne procese u cilju osiguravanja njihove efektivnosti I produkdivnosti. Omogućavamo neophodnu podršku za efikasnije funkcionisanje drugih timova, takođe vršimo pregled trenutnih polisa I procedura organizacije I ugrađujemo nove polise kad je to neophodno.

Back-Office podrška

Podrška se sastoji od usluga kao što su upravljanje nalozima, obrada depozita I prevencija prevara. Efikasnost sektora pomaže u skraćivanju vremena čekanja I omogućava pozitivno iskustvo za korisnika dok koristi platformu. Funkcija back-office podrške igra ključnu ulogu u uspehu jedne iGaming platforme I bitna je za svakog operatera koji ulazi na tržište.

Partneri

Created with Fabric.js 5.2.4
"Gradimo firmu koja je po meri zaposlenih, u kojoj je svaki zaposleni zadovoljan i u kojoj može da ostvari svoj profesionalni razvoj. Zato uvek pratimo i podržavamo ideje naših zaposlenih, jer bez njih naša kompanija ne bi bila to što jeste - mesto gde posao postaje zabavan, a poslovni uspeh posledica poslovnog uspeha naših zaposlenih."
Adela Šamanc Mihajlović
HR Manager
    wpChatIcon
    sr_RS
    Scroll to Top